Localització i Contacte

Contacte General:
Telf. 936 829 633 Fax. 936 828 523
Mòbil i WhatsApp: 648 810 726
comercial@techosvalenza.net

Fàbrica, Exposició i Oficines Centrals:
Ctra. Nacional IIa – Km. 592 - Polígon Industrial Acísa.
08740 – Sant Andreu de la Barca (Barcelona).
Horari d'atenció, de Dilluns a Divendres de 8 a 13 h i 15 a 18 h. 

On estem?

Contacta'ns per resoldre els teus dubtes o demanar pressupost

Nom

Correu electrònic

Telèfon
Població
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Sostres Valenza Espanya, S.L. amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Ctra. Nacional IIa - Km. 592; Polígon Industrial Acísa; 08740; Sant Andreu de la Barca (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Sostres Valenza Espanya, S.L.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Sostres Valenza Espanya, S.L.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: administrador@techosvalenza.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Segueix-nos en

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat