Tanques d'Alumini

El disseny Barra d'Alumini VALENZA, és una solució decorativa per al tancament exterior, des de 1987 s'està utilitzant amb gran èxit en tot tipus d'instal·lacions, gràcies al seu modern disseny, característiques tècniques i assemblatge.

Fabricada en llepis d'alumini modular de primera qualitat, s'adapta a tots els espais i mesures, a més es pot lacar en qualsevol color de la carta RAL.

La seva instal·lació és extremadament ràpida i senzilla, sense necessitat de fer cap tipus d'obra i podent-la dur a terme una sola persona utilitzant eines bàsiques.

El tractament de pre-lacado garanteix la seva durabilitat, romanent inalterable al pas del temps, corrosió, inclemències meteorològiques, salinitat en zones costaneres, incidència dels Rajos UVA, etc…, aconseguint d'aquesta manera un gran estalvi de costos ja que no necessita cap tipus de manteniment.

Per completar el projecte decoratiu del seu tancament, també fabriquem portes d'accés per als vianants a habitatge, piscina o jardí, així com d'entrada a garatge, realitzant-les en el mateix model, acabat i color que la tanca.

La Tanca VALENZA està disponible en dos models:

· Tanca “Intimideu” tancaments i divisòria (Llepis horitzontals)
· Barra “Visibilitat” Jardins i piscines. (Llepis Verticals)
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat